Op 5 december moeten we natuurlijk ook een leuke prijs weggeven, daarom hebben we ervoor gekozen om vandaag een Eset Multi Device Security licentie weg te geven, daarmee kan je meerdere apparaten beveiligen tegen malware en hacks van buitenaf. Bijvoorbeeld je Windows-pc, Mac-computer, tablet en smartphone. Speciaal omdat het 5 december is geven we niet één maar vier licenties weg!

Voor deze prijs maak je dus ook viermaal zoveel kans want we kunnen vier mensen blij maken met zo’n geweldige licentie. Op Sinterklaas is het wel zo leuk om meerdere mensen blij te maken en niet slechts één persoon. We zijn recent bij Eset op bezoek geweest, een verslag van dat bezoek kan je hier lezen, het beveiligingsbedrijf timmert hard aan de weg en heeft ook een groot kantoor in Nederland. Met dit beveiligingspakket ben je dan ook zeker goed beveiligd.

Eset omschrijft het pakket als:

ESET Multi-Device Security biedt de beste balans tussen snelheid, detectie en gebruikersgemak met uitgebreide internetbeveiliging voor meerdere apparaten vanuit één licentie – voor PC, Mac en Android. Inclusief kindvriendelijke ESET Parental Control voor Android om jouw kinderen zorgeloos te laten genieten van het internet. Met de bekroonde oplossingen van ESET ben je verzekerd van bescherming tijdens het surfen, internetbankieren en online shoppen. Beveilig twee, drie of vijf apparaten en verdeel de beveiliging naar keuze. Met ESET Multi-Device Security is bijhouden van meerdere licenties vanaf nu verleden tijd! Een apparaat vervangen? Je kunt de licentie eenvoudig toevoegen op het nieuwe apparaat.

Wat moet ik doen om te winnen?

Door onderstaand formulier in te vullen ding je mee om een licentie te winnen. Daarnaast word je automatisch ingeschreven voor de Techzine Nieuwsbrief die wekelijks wordt verstuurd. Ook als je al abonnee bent op onze nieuwsbrief moet je onderstaand formulier invullen om kans te maken op deze prijs.

Deze actie is voorbij, we hebben inmiddels een nieuwe actie op de website staan.

Voorwaarden:

  • Winnaars worden uiterlijk 16 januari gecontacteerd;
  • Winnaars worden gecontacteerd per e-mail, indien we na twee weken niets gehoord hebben vervalt de prijs en kiezen we een andere winnaar;
  • Alleen mensen die woonachtig zijn in Nederland en België kunnen kans maken op prijzen;
  • Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met het ontvangen van de Techzine-nieuwsbrief;
  • Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met eventuele publicaties van je naam op een later moment door Techzine;
  • Techzine zal je persoonsgegevens alleen gebruiken voor deze actie en het verzenden van de nieuwsbrief;
  • Werknemers en freelancers van Techzine, maar ook directe familieleden zijn uitgesloten van deelname;