1 min

Tags in dit artikel

,

Deze tweak is alleen voor mensen met breedband Internet. Windows maakt namelijk standaard niet echt gebruik van je breedband internetverbinding. Internet Explorer haalt standaard namelijk maar twee bestanden van een webpagina tegelijk op, terwijl je met breedband internet veel meer tegelijk kunt downloaden. Hier gaan we dus wat aan doen:

Stap 1. Ga naar "Start", "Uitvoeren" type dan "regedit" en klik op "OK".
Stap 2. Blader naar de volgende sleutel:"
\HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion
\InternetSettings
".
Kijk of hier de DWORD waarden "MaxConnectionsPerServer" en "MaxConnectionsPer1_0Server" bij staan. Als ze er allebei al staan, ga dan naar stap 4, als ze beiden of 1 van de 2 ontbreken, volg dan eerst stap 3.
Stap 3. Maak de sleutels 1 voor 1 aan via "Bewerken", "Nieuw", "DWORD-waarde". Type de namen EXACT zo over als ze hierboven staan. Herhaal deze stap voor de twee sleutels (of voor de gene die er nog niet stond).
Stap 4. Dubbelklik op één van de twee sleutels, en geef er de waarde 16 aan. Herhaal deze stap voor allebei de sleutels.

Als het goed is, zouden pagina’s met veel bestanden nu sneller moeten laden. Je kunt eventueel ipv de waarde 16 ook 32 proberen.