1 min

Tags in dit artikel

, ,

BaByXL BroadBand DSL gaat vanaf 31 oktober de snelheden van haar consumentenproducten verhogen. Hiermee is BaByXL de eerste breedband provider die hogere snelheden aan haar eindgebruikers ter beschikking stelt. Eindgebruikers die op het BaByXL-netwerk zijn aangesloten via de Service Provider Demon, profiteren al sinds 30 september van meer bandbreedte.

De klanten van BaByXL die een ADSL 512/128 aansluiting hebben, krijgen zonder extra kosten een ADSL 768/128 aansluiting en klanten met een ADSL 1024/256 aansluiting, kunnen nu profiteren van ADSL 1536/256. Door de verhoogde snelheid kunnen gebruikers bijvoorbeeld optimaal video ontvangen. Alle gebruikers zijn aangesloten op het non-blocking netwerk van BaByXL hetgeen betekent dat hun verkeer van en naar het internet nooit vertraging ondervindt door wachttijden.

Consumenten die nog geen behoefte hebben aan hoge bandbreedtes maar wel kiezen voor een vast bedrag per maand in plaats van telefoontikken, kunnen kiezen voor het instappakket ADSL 256/128. Dit is het enige ADSL instappakket in Nederland met een volwaardige (128 kbps) upstream snelheid. Voor de beginnende DSL gebruiker wordt zo de snelheid van het versturen van e-mails direct hoger.