1 min

Tags in dit artikel

,

Vanaf vandaag levert Superweb onder de naam Surfmax discreet internettoegang zonder abonnement of registratie. Door het instellen van een speciaal 06760 nummer kan een gebruiker direct inloggen en profiteren van het gereduceerde inbeltarief. Surfmax geeft een korting van 20% op de internettikken. De gebruiker betaalt zijn internettikken via de KPN rekening, de 20% korting is daarin verwerkt. Op www.surfmax.nl staat hoe een gebruiker discreet en direct kan inbellen.

Surfmax voorziet in snelle en kwalitatief goede verbindingen met betrekking tot internettoegang zonder een persoonlijk e-mailadres. Voor gebruikers die echter de voorkeur geven aan een eigen e-mailadres biedt Superweb een scala van producten aan die gaan tot 40% korting op de internettikken. Voor nadere informatie zie www.superweb.nl.

Martijn Eier, directeur van Superweb: "Door het aanbieden van Surfmax hoeven gebruikers niet meer te registeren, geen abonnementsgeld te betalen en als extra krijgen ze 20% korting op hun internettikken. Met het weglaten van een registratie procedure laten wij de gebruiker ook duidelijk merken dat hun gegevens niet zullen worden verkocht of commercieel zullen worden uitgebuit."