1 min

Tags in dit artikel

,

Vanaf vandaag kunnen verenigingen, portals en bedrijven snel en eenvoudig zelf internet provider worden. Superweb heeft hiervoor de dienst “Simple ISP” gelanceerd. Met Simple ISP kunnen verenigingen, portals en bedrijven onder hun eigen naam internettoegang aanbieden. Zelfs de helpdesk wordt opgenomen met de naam van de klant. Op elke minuut die wordt gegenereerd betaald Superweb maandelijks een commissie uit. De kosten voor Simple ISP zijn laag gehouden om zo de drempel voor verenigingen en sites niet te hoog te maken. Voor EUR 29,95 per maand wordt het volledig pakket verkocht. Op www.superweb.nl staat uitgebreide informatie over Simple ISP.

Simple ISP maakt het mogelijk om met een bestaande klantenkring of bezoekers database een nieuwe bron van inkomsten te genereren. Kosten voor de eindgebruiker zijn er behalve de telefoontikken niet.

Martijn Eier, directeur van Superweb: ”In een tijd waar veel portals en bedrijven naarstig op zoek zijn naar additionele inkomsten denken we met Simple ISP een nieuwe tool aan deze instellingen te kunnen bieden”.

Superweb is de goedkoopste provider van Nederland. Met ruim 30.000 geregistreerde abonnees timmert Superweb flink aan de weg. In diverse testen komt Superweb sinds de herlancering in mei 2002 als een van de beste uit de testen. Niet alleen de prijs is een uniek item voor Superweb, ook de service staat hoog in het vaandel. Zo lanceerde Superweb deze maand al reeds de Hulp aan Huis dienst en breidde zij haar helpdesk flink uit.