2min

Tags in dit artikel

,

Als eerste webwinkel is Telecomadvies.nl vandaag gestart met de mogelijkheid prepaid beltegoed online aan te schaffen. Online opwaarderen maakt het mogelijk voor prepaid gebruikers altijd en overal beltegoed te kopen. Klanten kunnen kiezen uit prepaid beltegoed van alle Nederlandse mobiele netwerken in de verschillende waarden. Grote voordeel is dat klanten nu niet meer speciaal naar een winkel hoeven te gaan voor de aanschaf, maar dit ook thuis of op kantoor vanachter de pc kunnen doen. Daarnaast kunnen wintersporters en andere vakantiegangers nu ook op hun vakantie bestemming nieuw beltegoed aanschaffen, iets wat voorheen niet mogelijk was.

Op korte termijn zal de nieuwe dienst verder worden uitgebreid met de mogelijkheid beltegoed te bestellen en afgeleverd te krijgen per SMS. Daarnaast zullen ook andere opwaardeerkaarten worden toegevoegd aan het portfolio, zoals callings cards en prepaid internet kaarten.

Het aantal prepaid gebruikers in Nederland is nog altijd meer dan 7 miljoen ondanks pogingen van de mobiele netwerken klanten over te halen een abonnement aan te schaffen. Met de introductie van de mogelijkheid beltegoed direct online en per SMS te bestellen bij Telecomadvies verdwijnt één van de grootste nadelen van prepaid bellen. Ook past de dienst uitstekend bij de doelgroep, een groep die veel online te vinden is.

Online Prepaid Opwaarderen, is gelanceerd i.s.m met Alphacomm Prepaid Services en wordt ondersteund door een toenemend aantal betalingsmethoden. Op dit moment kan betaald worden met credit card en Mobile2Pay, de nieuwe manier van betalen met je GSM zonder de noodzaak van een extra rekening of het storten van een bedrag in een mobiele portomonnee. Binnenkort worden ook betalen via Rabodirect en betalen met je email via Way2Pay toegevoegd.