2min

Tags in dit artikel

, , , ,

Prepaid klanten van Hi en KPN kunnen voortaan hun prepaid-beltegoed direct van hun bank- of girorekening gratis online opwaarderen. Het opwaarderen van het mobiele beltegoed kon tot op heden alleen met een opwaardeerbon, een opwaardeerkaart of met een opwaardeercode via je mobiel.

De nieuwe mogelijkheid om je prepaid op te waarderen biedt klanten een groot aantal voordelen en meer gemak ten opzichte van deze oudere manieren. Een aantal prepaid klachten, bijvoorbeeld ‘ik weet mijn code niet meer’, kan daarmee opgelost worden. Ook voor als je in het buitenland bent is het opwaarderen nu makkelijk.

Het handige van opwaarderen via internet is dat je het op elk moment van de dag gratis kan opwaarderen. Het huis uit om nog even een opwaardeerkaart of –bon te moeten halen bij een van de verkooppunten hoeft niet meer, dat regel je nu vanaf je computer. Bij Online Opwaarderen heb je ook meer keuzemogelijkheden voor wat betreft de opwaardeerbedragen; €10, €20, €30, €40 en €50. Ter introductie ontvangen klanten 25% extra beltegoed bij de eerste twee keer Online Opwaarderen.

Het Online Opwaarderen van je beltegoed via iDeal is gemakkelijk, snel en 100% veilig. Het tegoed is binnen een paar seconden bijgeschreven. Er is één voorwaarde: dat je internetbankiert bij een van de volgende banken: Postbank, SNS Bank, Rabobank of ABN Amro.

Uit onderzoek blijkt dat zo’n 98% van de jongeren (15-24 jaar) een mobieltje heeft en 70% regelmatig internetbankiert. Deze groep jongeren is tevens de grootste groep prepaid-bellers. Voor veel prepaid-bellers.

Als je meer informatie wilt weten over online opwaarderen, ga dan naar de site van KPN of Hi.