min

Tags in dit artikel

, , ,

HEMA introduceert per heden onder eigen merknaam prepaid bellen met 25% extra beltegoed. Ook hierbij is de prijs/kwaliteitsverhouding ‘Echt HEMA’, want HEMA Prepaid maakt gebruik van een kwalitatief uitstekend netwerk en is dankzij het gratis extra beltegoed zeer voordelig. Ongeveer 8 miljoen mensen maken in Nederland gebruik van een prepaid mobiele telefoon. En omdat deze dienst net zo gewoon is geworden als het kopen van een HEMA-worst, is HEMA Prepaid vanaf heden in alle vestigingen verkrijgbaar.

Bellen zonder abonnement tegen lage tarieven. HEMA maakt dat nu mogelijk: als de klant zijn beltegoed met 10 of 20 opwaardeert, krijgt hij altijd 25% beltegoed extra. De klant belt met HEMA dus altijd tegen voordelige tarieven. Overstappen op prepaid van HEMA gaat eenvoudig. De klant koopt voor 10 een HEMA sim-pakket inclusief maximaal 10 beltegoed in één van de HEMA-vestigingen. De oude simkaart in de telefoon wordt vervangen door de nieuwe HEMA sim-kaart, waarna de meeste toestellen direct klaar zijn om met HEMA Prepaid te bellen.

HEMA biedt de keuze uit twee tariefvormen: een standaardtarief en een dalurentarief. Het standaardtarief is 35 eurocent per minuut, maar omdat de HEMA-beller altijd 25% extra beltegoed krijgt komt dat in de praktijk neer op slechts 28 eurocent. Voor regelmatige gebruikers van SMS is HEMA helemaal voordelig; SMS berichten versturen in Nederland kost maar 10 eurocent. Na verrekening van het gratis extra beltgoed van HEMA, betaalt de klant dus maar 8 cent voor een SMS bericht.