1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Logitech geeft de komende weken duizenden draadloze toetsenborden weg. Inwoners van Nederland, Frankrijk, Engeland, Zweden en Denemarken krijgen de kans om één van de duizenden Cordless Desktop Navigators, een combinatie van een draadloos toetsenbord en een draadloze optische muis, te winnen. Deze set kost in de winkel 99,95 euro.

Speciaal voor deze actie heeft Logitech de site www.winmetlogitech.nl gebouwd. Consumenten die meedoen aan de actie, moeten op deze site drie vragen over Logitech’s draadloze technologie beantwoorden. Iedereen die de juiste antwoorden invult, dingt automatisch mee naar de gratis sets. Deelnemers kunnen hun kansen vergroten door anderen te informeren over deze actie. Elke persoon die hierdoor aan de wedstrijd deelneemt, verhoogt zo de kans om te winnen voor de persoon die hem/haar over de actie vertelde. Deze wedstrijd duurt tot 14 april.

Logitech geeft zoveel Cordless Desktop Navigators gratis weg om te vieren dat het bedrijf de mijlpaal van dertig miljoen verkochte draadloze producten heeft behaald. Hiermee heeft Logitech een unieke positie in de markt, want deze aantallen worden door geen enkele andere aanbieder van draadloze muizen en toetsenborden gehaald.