1 min

Tags in dit artikel

, ,

Google heeft bekend gemaakt dat Spongebob het meest gezocht werd in 2003. Met een klein verschil kwam Christina Aguilera op de tweede plek terecht. Aguilera is niet de enige vrouw in de Nederlandse Google-toptien. Op plaats vier vinden we popster Beyoncé terug. Actrice Aukje van Ginneken, die in 2003 in de Playboy stond, staat op de achtste plaats. Britney Spears staat niet in de Nederlandse toptien. Internationaal staat ze nog wel op één. Harry Potter komt internationaal op de tweede plaats. Rapper Eminem is de meest gezochte man in Nederland. Popsterren Justin Timberlake en Robbie Williams komen op twee en drie. Frans Bauer moet genoegen nemen met de vijfde plaats.

Op de derde plaats in de Nederlandse toptien staat de term ‘voetbal’. Van de Nederlandse voetbalclubs blijkt Feyenoord het vaakst gezocht bij Google. Hoewel de Rotterdamse club in de competitie op een teleurstellende vierde plaats staat, was Feyenoord in 2003 volgens Google wel de populairste voetbalclub. De Rotterdammers staan als enige club in de toptien van Google.

De populairste film in Nederland was ‘2 Fast 2 Furious’. Daarna volgen ‘Lord of the Rings’, ‘The Matrix’, ‘Harry Potter’ en ‘Finding Nemo’.

De complete lijst kan je hier vinden, daar vind je ook meer resultaten van andere landen.