Wanadoo Nederland introduceert het nieuwe internetabonnement Wanadoo ADSL Direct. Consumenten die kiezen voor dit abonnement, krijgen voortaan maar één factuur voor de ADSL-aansluiting én de internettoegang. Ook kunnen ze nu bij één helpdesk terecht voor vragen over zowel hun internetverbinding als hun rekening. Daarnaast profiteren ze met dit voordelige breedbandabonnement van een relatief hoge upload-snelheid van 256KB. Dit is handig voor het versturen van e-mails met grote attachments zoals digitale foto’s, het uploaden van bestanden naar het internet of het spelen van online games. De introductie van dit nieuwe abonnement gaat gepaard met grote kortingen op de abonnementsprijs en kost de eerste drie maanden 14,95 euro per maand. Bovendien krijgen nieuwe abonnees tijdens de introductieperiode een gratis USB-modem en hoeven ze geen aansluitkosten te betalen.

"Met Wanadoo ADSL Direct richten we ons vooral op consumenten die nu nog elke keer inbellen voor een internetverbinding", zegt Paul Lempers, Marketing Director bij Wanadoo Nederland. "Een grote groep ervaart nog niet de voordelen van snel en voordelig internetten via breedband. Deze consumenten willen we bereiken met dit aantrekkelijke en heldere abonnement. Met Wanadoo ADSL Direct bieden we een one-stop-shop voor eenvoudig en betaalbaar internet. Klanten kunnen voortaan internetten zonder datalimiet, zodat ze nooit voor onverwachte extra kosten komen te staan."

Wanadoo ADSL Direct biedt een ADSL-verbinding van BBned, aanbieder van kwalitatieve en betrouwbare DSL-breedbanddiensten. BBned heeft een dekking in Nederland van ruim 85 procent. Via de postcodecheck op de Wanadoo-portal www.wanadoo.nl kunnen geïnteresseerden bekijken of Wanadoo ADSL Direct ook in hun wijk beschikbaar is.

Aanbod Wanadoo ADSL Direct
– Upload/download-snelheid van 256/256KB
– Geen datalimiet
– Analoog lijntype
– 4 e-mailadressen
– 20MB mailbox per e-mailadres
– Persoonlijke homepage van 20MB
– Mogelijkheid voor uitbreiding met Wanadoo Antispam, Wanadoo Antivirus, eigen domeinnaam en webhosting

Tijdelijke aanbieding
Consumenten die vóór 1 maart 2004 een Wanadoo ADSL Direct-abonnement afsluiten, betalen de eerste drie maanden geen 22,95 euro, maar 14,95 euro per maand. Daarnaast krijgen ze een gratis USB-modem ter waarde van 69,95 euro en betalen ze geen aansluitkosten (normaal 74,95 euro). Ze besparen hiermee 168,90 euro. Bovendien maken ze kans op een van de vele iPods, de digitale muziekspeler van Apple.