2min

Tags in dit artikel

, ,

Voor degenen die het niet wisten (ik zou niet weten wie :P) het is vandaag 1 april. Uiteraard horen daar 1 april grappen bij, en veel sites op Internet proberen elk jaar weer een leukere grap te verzinnen. Het leek ons wel leuk om een overzichtje van de beste 1 april grappen te maken.

Met stip op nummer 1: een grap van de Nederlandse ISP XS4ALL. Op haar website werd stap voor stap uitgelegd hoe een Senseo© koffiezet apparaat op Internet aangesloten kon worden. Ook werd een FAQ pagina opgezet m.b.t. tot dit nieuwe product.

Quote:

6. Ik heb alleen een inbelverbinding, kan ik ook gebruik maken van de voordelen van Senseo® Speed?

Nee, helaas niet. XS4ALL heeft de Senseo® Speed zowel op een analoge verbinding als een ISDN verbinding getest, maar door de relatief trage verbinding gaat er veel van de volle, ronde smaak verloren.

Op nummer 2: de grap van Google. Dit bericht werd onder andere door Nu.nl serieus genomen en geplaatst op de site. Google beloofde een gratis webmail dienst te starten, waarbij users gratis 1 GB opslagruimte zouden krijgen. Naar eigen zeggen bedoeld om nooit meer mailtjes weg te hoeven gooien. Er werd zelfs een subdomein voor opgericht: gmail.google.com.

Op nummer 3: een zogenaamde Microsoft reactie op Gmail van Google op een nagebouwde CNN website. In dit bericht wordt maar liefst 1 terabyte opslagruimte per Hotmail user genoemd. Ook gratis uiteraard.