1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Vanmiddag brachten wij net als vele andere nieuws mediums het bericht dat Geen Stijl stopt. Geen Stijl stopt er ook inderdaad mee. Alleen niet omdat een van de redacteuren is mishandeld. Dit blijkt helemaal niet waar, dit is de laatste stunt die Geen Stijl heeft uitgehaald. Geen Stijl heeft een jaar lang websites, bedrijven, organisaties bekritiseerd. Zo haalde ze bijvoorbeeld flink uit naar Stivoro. Ook een van de websites van een crewlid van TZ is aangepakt door Geen Stijl.

Op hun website valt het volgende te lezen:

Quote:

Het is mooi geweest, de laatste stijlloze grap is uitgehaald en wel in de vorm van een digitale molestatie van een verzonnen persoon. Welnu dames en heren (ook van de pers): De Chileen is springlevend en zit op dit moment lekker in het vliegtuig voor een welverdiende vakantie. Een jaar lang GeenStijl ging ons niet in de koude kleren zitten. We hebben een monster gecreëerd, hoogste tijd om deze op een stijlloze manier de nek om te draaien.

Wellicht dat we elkaar in de toekomst opnieuw zullen tegenkomen, maar voor nu is het even genoeg. Onze boodschap: loop achter niemand aan, blijf kritisch en blijf altijd vragen stellen.

ongezien de tiefus!