2min

Tags in dit artikel

, ,

Nog even en de eindexamens 2004 beginnen. Spannende tijden voor alle leerlingen die dit jaar eindexamen doen. Maar ze staan er niet alleen voor: de examensite www.examenbundel.nl van uitgeverij ThiemeMeulenhoff staat klaar om leerlingen door de eindexamens te coachen. Met gratis oefenexamens, een unieke chat met docenten, de Quickscan en belangrijke exameninformatie is www.examenbundel.nl dé plek voor examenvoorbereiding.

Unieke kans
Uniek is de mogelijkheid om vlak voor een examen te chatten met één van de auteurs van de Examenbundels, Finale en Samengevat. De auteurs van deze bundels zijn ook docent en weten dus op een korte, bondige wijze de prangende examenvragen van de leerlingen te beantwoorden. Op 18 mei, 23 mei, 26 mei en 31 mei kunnen examenleerlingen rechtstreeks in contact komen met de auteurs, en krijgen ze direct antwoord op hun vragen over bepaalde examenstof. Examenleerlingen krijgen dus tot vlak voor de examens een laatste kans om zichzelf voor te bereiden.

Quickscan
De Quickscan is een interactieve scan die aan de hand van een aantal vragen toetst hoe ver leerlingen zijn met het voorbereiden van de eindexamens. Na afloop van de scan krijgen de leerlingen een advies op maat met verwijzingen naar Examenbundels en Samengevat, voor een optimale examenvoorbereiding. Voor bijna alle vakken kan er op www.examenbundel.nl een Quickscan worden gemaakt.

Vraag het Frenk
Om de examenkoorts wat te verlichten staat on-line coach Frenk klaar met raad en daad. Met welk probleem een examenleerling ook zit, vraag het Frenk maar! Een relativerende noot in gespannen tijden, om examenleerlingen weer op scherp te zetten.

Examenbundels
De website is een initiatief van uitgeverij ThiemeMeulenhoff: uitgever van de Examenbundels, Finale en de serie Samengevat. Op www.examenbundel.nl kunnen leerlingen voor bijna alle vakken gratis oefenexamens downloaden. Daarnaast biedt de site voor een aantal oefenexamens complete uitwerkingen, afkomstig uit de Examenbundels. Examenleerlingen die behoefte hebben aan meer uitwerkingen of willen oefenen op onderwerp kunnen in de webwinkel alle Examenbundels direct bestellen.