1 min

Tags in dit artikel

, ,

Microsoft game studios en Bungie Studios hebben aangekondigd dat HALO 2, de opvolger van HALO, op 9 november dit jaar zal gaan verschijnen. Volgens Microsoft wordt dit een spektakel van jewelste en zal een extensieve reclame en promotiecampagne gestart worden om het spel aan de man te brengen.

klikbaar

Volgens Microsoft zal HALO 2 in de voorverkoop verkrijgbaar zijn in een Special edition, verpakt in een speciale metalen doos. Daarnaast zal deze SE een extra DVD bevatten met een making of, een documantaire over het game design, animatie en de muziek, karakterbeschrijvingen van de karakters uit de game en als laatste commentaar van de makers. Voor de fans een must om te hebben dus.

klikbaar

Op verschillende fora over de hele wereld wordt er al druk gespeculeerd over het uiterlijk van de game, het verhaal en welke karakters er nu eigenlijk in zullen meespelen. Microsoft beloofd namelijk een verbetering van de AI en de graphics, maar echt duidelijk materiaal (afgezien van de standaard teasers) is niet uitgelekt.

Verwacht word dat het spel, net als de andere Xbox titels, ongeveer € 50,- gaat kosten, de SE wordt hoogstwaarschijnlijk duurder.