min

Tags in dit artikel

, , ,

De grootste eten-bestelsite van Nederland, Thuisbezorgd.NL, maakt overuren wegens het EK. Met name in de pauze tussen de twee dagelijkse wedstrijden door wordt veel gebruik gemaakt van de website.

Op de eerste dagen van het EK (met Oranje nog in de startblokken) verwerkte Thuisbezorgd.NL 40% meer bestellingen. De piekdrukte ligt echter niet zoals gebruikelijk om 18.00 maar twee uur later. De eerste wedstrijd van de dag eindigt namelijk om 20.00 en de volgende begint om 20.45. Het blijkt dat veel mensen juist deze periode gebruiken om te eten, omdat daarvoor de tijd ontbreekt voor de eerste wedstrijd.

Directeur Jitse Groen bevestigt de drukte na achten. "Vaak denken mensen er pas dan aan om hun eten te bestellen. Meestal komt het eten dan aan als de volgende wedstrijd alweer van start gaat. Aardige tip misschien is om vlak voor de eerste wedstrijd te bestellen. Je kunt dan zelf aangeven op welk tijdstip je het eten wilt hebben. Bijvoorbeeld precies om 20.00".

Thuisbezorgd.NL verwerkt enkele tienduizenden bestellingen per maand voor meer dan 500 bezorgrestaurants in heel Nederland. Je kunt eten bestellen bij o.a. Domino’s, Spare Rib Express en New York Pizza.