Multikabel ontvangt kwaliteitskeurmerk scholen

Multikabel ontvangt kwaliteitskeurmerk scholenMultikabel is via toetsing toegelaten als deelnemer aan de Kwaliteitsregeling Internetdiensten Onderwijs. Doordat Multikabel zich als ISP ook onderscheidt met een speciaal dienstenaanbod gericht op onderwijs is Multikabel de eerste kabelinternetprovider die het kwaliteitskeurmerk is toegekend.

Scholen dienen voor het einde van het jaar opnieuw een Internet Service Provider en bijbehorende voorzieningen te treffen. Om de keuze van de scholen eenvoudiger te maken is de Kwaliteitsregeling Internetdiensten Onderwijs in het leven geroepen.

De Kwaliteitsregeling is ontwikkeld om de keuze voor scholen eenvoudiger te maken. Zo geeft de kwaliteitsregeling de verschillende scholen vooraf de nodige duidelijkheid en tijdsbesparing en achteraf zekerheden in de vorm van een klachten- en geschillenregeling.

Multikabel is de eerste kabelmaatschappij die toetsing heeft doorstaan en mag samen met een aantal andere aanbieders het kwaliteitsbeeldmerk voeren.

Ruud Vriend, Manager Marketing & Sales Zakelijke Markt: "Als Noord-Hollands bedrijf kent Multikabel de regio en dus ook haar scholen". "We weten wat er speelt en waar behoefte aan is, waardoor we onze scholen een gericht en kwalitatief aanbod kunnen doen". "Dat we nu deel uitmaken van de Kwaliteitsregeling Internetdiensten Onderwijs is voor ons bevestiging dat de eisen die we zelf stellen aan onze dienstverlening zeer op prijs worden gesteld".