2min

Tags in dit artikel

, , , , , ,

Inter Access heeft de Oracle Innovation Award 2005 ontvangen. De Innovation Award wordt toegekend aan de Oracle-partner die in het boekjaar 2005 de nieuwste Oracle-technologie heeft toegepast in succesvolle projecten. Inter Access wint de Oracle Innovation Award dit jaar nadat het ook al drie keer op rij de SAP Innovation Award (2002, 2003 en 2004) op z’n naam heeft geschreven.

Inter Access realiseerde het afgelopen jaar diverse aansprekende projecten waarbij een belangrijke rol was weggelegd voor Oracle-technologie. Bij de WEB+-implementaties voor de gemeenten Ridderkerk en Arnhem is bijvoorbeeld innovatief gebruikgemaakt van BPEL met de Oracle Application Server. Op basis van een Service-Oriented Architecture (SOA) integreert en ontsluit Inter Access bestaande applicaties. Deze specifieke projecten zijn niet alleen door Oracle erkend als zeer vernieuwend. Andere innovatieve projecten die mede geleid hebben tot de toekenning van de award, zijn de implementatie van de Oracle Collaboration Suite bij Helvoet, de asset management-implementatie bij Allseas en de combinatie van de E-Business Suite met RAC bij de On Demand-klanten.

Reinier van Grieken, directeur van Oracle Nederland, zegt over de toekenning: "Inter Access is een partner die voortdurend investeert in Oracle-kennis en deze kennis waarborgt bij zijn klanten. Daarbij kiest het bedrijf voor een duidelijke focus in de marktbenadering. Deze aanpak leidt tot aansprekende projecten waarbij onze technologie op een innovatieve wijze wordt ingezet."

Han Dieperink van Inter Access zegt over de award: "Deze erkenning onderstreept ons vermogen om onze klanten de oplossingen te bieden, die hun bedrijfsactiviteiten concreet ondersteunen. Binnen dat streven gebruiken we de Oracle-technologie op een innovatieve manier. Dat vraagt om kennis van de technologie en inzicht in de activiteiten van onze klanten. Deze combinatie is nu beloond met deze prestigieuze award."

Inter Access ontving de afgelopen jaren al verschillende Oracle awards, waaronder die voor de Best Technology Adoption Partner, Best e-Business Suite Partner, Best Loyalty Partner en Best Marketing Partner.