1 min

Tags in dit artikel

, ,

Altec heeft een draagbare speakerset uitgebracht voor de iPod. Het design is dan ook in dezelfde stijl als de van de iPod. Verder kan je er elke iPod op aansluiten, deze zit dan in een soort van bergvak in de voorkant van de speakerset zodat het schermpje en het clickwheel steeds zichtbaar zijn.

De speakerset beschikt over alle in- en uitgangen die een iPod kan hebben, inclusief een S-video uitgang zodat je de speakerset aan je televisie kan aansluiten en een fotopresentatie kan laten zien. Altec heeft de speakerset ook voorzien van een afstandsbediening waarmee je het volume, bass en treble kan instellen. Nadeel is wel dat je met de afstandsbediening niet de iPod kunt bedienen en er is ook nergens een schermpje voorzien voor de indicatie van het volume, bass en treble.

Wanneer je de iPod in de speakerset stopt laat de speakerset de iPod op. Hoewel het maar een draadbare set is, geeft hij toch behoorlijk geluid van goede kwaliteit en zware bass. De set is ook voorzien van een line-in connector waarmee je andere externe geluidsapparaten aan de set kunt hangen zoals een cd-speler of andere MP3-speler. De Altec Lansing InMotion iM7 is beschikbaar vanaf $237.