1 min

Tags in dit artikel

, ,

Het fenomeen bloggen (webloggen) is al reeds bekend over het internet, maar Lycos heeft een nieuwe variant van bloggen uitgebracht, emo-bloggen. Vandaag is de beta versie van Jubiiblog online gegaan.

Het gratis Jubiiblog van lycos kunnen mensen zich eigen naar de buitenwereld uiten door middels van emoties. De andere Jubiibloggers kunnen op de homepage zien hoe jij je het laatst voelt en wat je laatste weblog. Ook is er een Mood-O-Meter, dit houdt in dat alle emoties bij elkaar op zijn geteld en dan het gemiddelde van elke emotie laat zien en je door een de betreffende blogs kan bladeren.

Deze nieuwe manier van bloggen is een sterke ontwikkeling in de weblog genre, want uit onderzoek van lycos eerdere ontwikkelde community series blijkt dus dat mensen het prettig vinden met het uitwisselen van emoties op het internet.

Jubiiblog is een simpel maar onderwerpsgericht om je mening te uiten. Gebruikers van Jubiiblog krijgen 50mb tot hun beschikking om hun tekst online te zetten en plaatjes te uploaden.

We bedanken iCy^ voor het inzenden en herschrijven van dit bericht.