2min

Tags in dit artikel

, , ,

Deze maand heeft Lycos Europe het nieuwe e-mail product voor Lycos Free gelanceerd en volgende maand volgen de premium mail pakketten Lycos Xtra en Lycos Max. Het nieuwe Lycos Mail richt zich op grotere veiligheid en gebruiksvriendelijkheid.

De gebruikersvriendelijkheid is enorm verbeterd. De gebruikers hebben direct een compleet overzicht van en directe toegang tot de 6 meest gebruikte functies: binnenkomende e-mail berichten, binnenkomende SMS berichten, mappen, agenda, adresboek en de online schijf Mijn Documenten . Met deze online schijf heb je altijd en overal toegang tot al je bestanden. De schijf kan tot 1GB groot zijn en heeft ruimte voor bijvoorbeeld muziekbestanden en digitale foto s. Navigatie binnen het Lycos Mail product is vereenvoudigd door gebruik van een werkbalk.

Het nieuwe 12-stappen LYCOS beveiligingssysteem zorgt voor optimale bescherming tegen spam en virussen. Lycos blokkeert 98% van de spam en virus berichten die aan Lycos mailboxen worden verstuurd. Gebruikers kunnen zelf ook e-mail blokkeren met de blokkeerfunctie. Bovendien zorgt complete SSL (Secure Socket Layer) codering voor bescherming van privacy.

John van Vroenhoven, Managing Director Lycos Portal Nederland verklaart: Met dit nieuwe Lycos Mail product zetten we een web-based e-mail applicatie van de nieuwe generatie neer. Door functionaliteit met gebruiksvriendelijkheid van een e-mail applicatie te combineren met de voordelen en veiligheid van een web-based e-mail product onderscheidt Lycos Mail zich ten opzichte van de concurrentie. Interessante features als opslagruimte tot 1GB, 50 MB bijlagen en 30 gratis SMS berichten maken het Lycos Mail product compleet. Het gehele design geeft het hoge niveau van veiligheid en privacy weer.