2min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Dance- en gamefans kunnen zich aanstaande zaterdag 29 oktober helemaal uitleven tijdens de grand opening van fire!, in Hotel Arena te Amsterdam. Tijdens het Amsterdam Dance Event wordt niet alleen de nieuwe eventserie fire! gelanceerd, maar krijgen de bezoekers ook voor het eerst een ‘sneak-preview’ van de nieuwe Xbox 360, compleet met een aantal spectaculaire games.

De muziek tijdens deze eerste fire! wordt onder andere verzorgd door dj Marnix, het spraakmakende Franse talent Sebastien Legér en niemand minder dan de Amerikaanse grootheid Derrick May. fire! is een nieuwe, door Loveland Events georganiseerde serie dance-events die het komende jaar in een aantal grote steden zal plaatsvinden. Tijdens al deze events zal de Xbox 360 prominent aanwezig zijn.

De Xbox 360, het next-generation games- en entertainment systeem van Microsoft, ligt vanaf vrijdag 2 december in heel Europa in de winkel. In Noord-Amerika is de Xbox 360 vanaf 22 november te koop, terwijl op 10 december de verkoop in Japan van start gaat. Het is voor het eerst dat een gameconsole vrijwel tegelijkertijd in drie verschillende regio’s op de markt komt.

fire! staat voor ongepolijste kwaliteit, het samenzijn van mensen, een gemoedelijke sfeer, vrijheid, de beste muziek en spraakmakend entertainment. De thuisbasis van fire! ligt in Amsterdam, waar het evenement iedere maand zal plaatsvinden in Hotel Arena. Op elke laatste zaterdag van de maand heeft fire! een exclusief aanbod, bestaande uit diner, feest en indien wenselijk overnachting. Daarnaast vindt fire! in minder uitgebreide vorm (geen diner en overnachting) op elke eerste zaterdag van de maand buiten Amsterdam plaats. In het eerste jaar zal fire! de volgende steden twee keer bezoeken: Utrecht, Haarlem, Eindhoven, Rotterdam, Groningen en Den Haag.

Tijdens de eerste editie van fire! kunnen bezoekers voor het eerst de spectaculaire nieuwe features, graphics en geluid ervaren van de Xbox 360, die vanaf 2 december as. in Nederland te koop is. Er staan diverse Xbox 360-consoles waarop bezoekers zelf kunnen gamen, terwijl de dj’s hun muziek uit de boxen laten spatten.

fire! begint om 22:00 en gaat door tot 06:00 uur. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.loveland.nl