1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Speluitgever Midway zal eind 2006 een nieuw spel gaan uitbrengen in de bekende en soms omstreden Mortal Kombat reeks. Het spel Mortal Kombat: Armageddon, verschijnt alleen op de PlayStation 2 en de oude Xbox en zal het laatste Mortal Kombat spel zijn voor deze consoles. Ook komt er nog een Mortal Kombat spel naar de PlayStation Portable.

Voor de Armageddon telg heeft Midway flink in het Mortal Kombat archief lopen wroeten, want het spel zal de meeste karakters uit de vorige Mortal Kombat spellen bevatten.
Spelers die hier niet tevreden mee zijn krijgen ook de mogelijkheid om zelf een personage in elkaar te zetten met de nieuwe "create-a-fighter" optie. Ook de befaamde fatalities kunnen nu zelf gemaakt worden en dat belooft een hoop creativiteit van spelers.

Voor de PlayStation Portable komt verder ook nog een nieuwe versie van Mortal Kombat uit, met de subtitel "Unchained". Veel details over deze game zijn nog niet bekend, maar wel dat er zes nieuwe personages hun opwachting zullen maken en dat PSP eigenaren het tegen elkaar kunnen opnemen via de Wi-Fi mogelijkheden van de handheld.