1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Ontwikkelaar Midway heeft tijdens haar Gamers’ Day ’08, Mortal Kombat vs. DC Universe officieel aangekondigd. Ook heeft de ontwikkelaar meer informatie over de aankomende beat’m up game vrijgegeven.

Uit een eerder uitgelekte screenshot een paar dagen terug, was Batman te zien in Mortal Kombat-game. Vervolgens werd er gespeculeerd over een mogelijke Mortal Kombat spel gecombineerd met de striphelden uit de DC Universe. Met de aankondiging van Mortal Kombat vs. DC Universe is deze speculatie dus een feit geworden. Naast Batman heeft Midway tevens ook Superman, Scorpion en Sub-Zero als speelbare characters in de game bevestigd.

Midway heeft ook twee nieuwe features onthuld van het vechtsysteem. De "FreeFall Kombat" en de Klose Kombat". FreeFall Kombat laat de characters tijdens een vrije val doorvechten tot ze bij een nieuw speelveld landen. Klose Kombat zoomt in op gevechten en laat de verwondingen en kleerscheuren beter zien. Voor het verhaallijn van het spel heeft Midway de hulp ingeroepen van de comic-schrijvers Jimmy Palmiotti en Justin Gray, beide respectievelijk bekend van Marvel Knights en Batman: Legends of the Dark Knight. Mortal Kombat vs. DC Universe zal in de herfst dit jaar uit moeten komen voor de Xbox 360 en de PlayStation 3.