1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Gisteren kon je op Techzine lezen hoe Electronic Arts ten opzichte van de Nintendo Wii en andere consoles staat. Blijkbaar is het bedrijf niet de enige die er zo over denkt, Ubisoft stoomt al 7 games klaar om samen met de Wii uit te brengen.

De geplande games voor de launch zijn Far Cry, Blazing Angels: Squadrons of WWII, Monster 4×4 World Circuit, Open Season en GT Pro Series. Tevens was reeds eerder aangekondigd dat Red Steel en Rayman Raving Rabbids samen met de launch van de Wii gelanceerd zouden worden. Naast deze zes games wordt er volgens Ubisoft Frankrijk ook gewerkt aan een nieuw spel in de Prince of Persia reeks.

Het mooie aan FarCry is het feit dat het spel compatibel is met Wiimote, wat wil zeggen dat je waarschijnlijk de controller kan gebruiken als een geweer. Monster 4×4 World en GT Pro Series zijn twee nieuwe racegames. Open Season is een spel gebaseerd op de gelijknamige film die binnenkort in de bioscopen verschijnt. Samen met de andere, reeds bekende games zorgt dit voor een reeks mooie launchtitels.

Met deze Line-up wordt de Wii dus een console voor een zeer breed publiek. Nieuwe en hardcore gamers, jong en oud zouden volgens ubisoft kunnen genieten van de Wii console en de aangekondigde games. Ubisoft heeft er dus, net als Electronic Arts vertrouwen in dat de Nintendo Wii succes zal kennen.