min

Tags in dit artikel

, , ,

Naar aanleiding van de Leipzig Game Convention zijn er in Duitsland al vele advertentieposters te vinden, zo ook van Sony. Daarop valt te zien dat Sony een roze PSP en PS2 zal uitbrengen en dat de PS2 ook een prijsdaling zal krijgen.

Net zoals de Nintendo DS Lite een maand geleden krijgen de PS2 en PSP nu ook een roze uitgave. Het gaat niet enkel om een andere kleur, zowel de Pink PS2 als de Pink PSP zijn speciale bundels. In de Pink PS2 bundel zijn 2 roze controllers, een roze memory card en een roze PStwo te vinden. Deze bundel zal voor €159,99 verkocht worden vanaf 8 november. Vanaf volgende week krijgt de normale PStwo ook een prijsdaling van €149,99 naar €129,99. Een memory card van 8MB zal nog €19,99 kosten.

De pink PSP bundel zal op de markt gebracht worden op 27 oktober in samenwerking met de zangeres Pink. Op de bijgeleverde UMD disk bevinden er zich videoclips van de zangeres, een live optreden, een interview met Pink en een exclusief nummer genaamd "Crash landing and burn". Naast de UMD disk wordt er ook nog een 32MB grote Memory Stick meegleverd.

Zal Sony evenveel succes hebben met deze zet als Nintendo een maand geleden met de Pink Nintendo DS Lite? De toekomst zal het uitwijzen!