min

Tags in dit artikel

, ,

Enige tijd geleden deden geruchten de ronde over een herziene versie van de PSP, deze zijn intussen al ontkracht. Maar dat wil niet zeggen dat Sony stil zit op het gebied van de PSP. Het bedrijf zal namelijk een nieuwe bundel op de markt brengen.

Afgelopen vrijdag heeft Sony met enkele analisten aan tafel gezeten en de plannen van het bedrijf daar besproken. Een van de plannen hield in dat er een nieuwe PSP bundel zou uitgebracht worden waarin de handheld zelf, de PSP Greatest Hits titel: ATV Offroad Fury, een 1GB memory stick en een voorlopig onbekende film op Sony’s UMD formaat te vinden is. De prijs werd helaas niet vermeld, maar de prijs van het Giga Pack (PSP value pack + 1GB Memory Stick) bij de launch vorig jaar bedraagde 299 dollar. Dit zou toch enige richtlijn moeten zijn voor de prijs van dit nieuwe pakket.

Speculaties over een mogelijke prijsdaling voor de PSP worden minder en minder geloofwaardig want het ziet er naar uit dat Sony in plaats van de prijs te laten zakken eerder geneigd is naar meer extra dingen zal toevoegen aan het pakket. Tijdens de meeting met de analisten wist Sony ook nog te vertellen dat de non-gaming capaciteiten van de PSP zich meer en meer zullen ontplooien in 2007.