The Sims 2 fans kunnen binnenkort weer een nieuw character onthalen, Hilary Duff gaat namelijk ook De Sims 2 in.

Hilary Duff, die bekend is als actrice en zangeres, gaat nu De Sims 2 in, ze komt samen met haar hond Lola 19 oktober uit in het uitbreidingspakket voor The Sims 2, het uitbreidingspakket zal getiteld zijn: The Sims 2, Huisdieren.

Hilary heeft zelf ook een reactie op het nieuws: "Ik heb honderden uren Sims gespeeld, dus de kans om op te treden in De Sims 2 Huisdieren heb ik met beide handen aangegrepen, ik vind het heerlijk om nieuwe Sims te maken en ze door het leven te loodsen. Het is ook geweldig om hun huizen te ontwerpen en op te pimpen met coole meubels. Met De Sims 2 Huisdieren heeft EA twee van mijn favoriete hobby’s gecombineerd: dieren en De Sims!"

"Hilary is geknipt voor De Sims 2 Huisdieren. Ze is niet alleen dol op dieren, maar ze is ook nog eens een enorme fan van de Sims!" aldus een enthousiaste Rod Humble, uitvoerend producent van de Sims Division van Electronic Arts. "Hilary was van het begin tot het eind bij het hele proces betrokken, van het ontwerpen van de personages Hilary en Lola, tot aan het bedenken van de kunstjes die de honden kunnen leren in het spel."

De speler krijgt een band met het spel doordat EA games het sterk heeft uitgewerkt, ze heeft het zo realistisch mogelijk neergezet. Daarom gaat deze uitbreiding hoogstwaarschijnlijk ook heel populair worden.

Volgens Hilary vindt Lola het allemaal maar wat leuk, ze geniet er met volle teugen van. "Lola probeert er heel gewoon onder te blijven, maar ze is door het dolle heen dat ze volgende maand haar opwachting zal maken in De Sims 2 Huisdieren", aldus Hilary. Als je wilt zien hoe het totaal plaatje met Hilary en Lola eruit ziet, kun je hier een filmpje bekijken.