1 min

Tags in dit artikel

, ,

Wanneer je op Youtube een filmpje aan het bekijken bent, kan het enorm irritant zijn wanneer deze ineens begint te bufferen. Met een nieuw programmaatje van Speedbit zou dit verholpen moeten zijn.

Het programma heet ‘Video Accelerator for YouTube’. Dit programma download meerdere stukken van de film tegelijk. Wanneer de stukken binnengekomen zijn maakt de computer de film weer tot één geheel en die draait hij dan af. Het is eigenlijk een overgenomen idee van de Download Managers. Het probleem dat filmpjes niet vloeiend afdraaien ligt voornamelijk in de weg naar de gebruiker toe, die is nooit zonder obstakels. Door verschillende delen te downloaden van een filmpje vermijd je deze obstakels.

Techzine heeft dit uiteraard ook getest en heeft het als werkend ondervonden. Het is redelijk simpel in gebruik en werkt goed. Hoelang dit programma echter nog gaat werken is onbekend, aangezien er meer aanvragen naar de server van YouTube wordt gedaan dan normaal, krijgt YouTube een stuk meer dataverkeer te verwerken.

De Video Accelerator for YouTube is te downloaden in onze downloadssectie.