min

Tags in dit artikel

, ,

Alarmeringen van hulpdiensten zijn zichtbaar op Google Maps. Handig voor mensen die de hulpdiensten wel horen langsrijden, maar niet weten waar zij naar toe gaan. Dit alles is zichtbaar op de website Alarmeringen.nl.

De website is vernieuwd en heeft een nieuw design. De grootste innovatie is het toevoegen van Google Maps waarop de recente alarmeringen te zien zijn.
Men kan kan de activiteiten van hulpdiensten filteren per regio, en zich op de hoogte laten houden via SMS of mail bij relevante uitrukkingen.

Alarmeringen.nl is de eerste website in Nederland die de alarmeringen van brandweer, ambulance en politie realtime geografisch weergeeft. De website was ook al de eerste met het aanbieden van SMS-alerts en rss-feeds van actuele alarmeringen.

Het aanbod is dus nu uitgebreid, het is nu mogelijk om een persoonlijke mailalert samen te stellen. Hieraan zijn wel enkele kosten verbonden, namelijk 1,95 per maand. Op kort termijn zal er ook een plugin worden gemaakt waardoor de gebruiker de laatste meldingen ook kan zien in Google Earth.