1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Ubisoft gaat deze maand haar succesvolle shooter Brothers in Arms naar de Nintendo DS brengen. Het spel zal in 3D worden weergegeven en de besturing is aangepast voor het touchscreen van de DS.

In totaal zitten er zestien missies in het spel die zich afspelen in Normandië, Noord-Afrika en de Ardennen. Je kunt het gevecht aangaan met een heel scala aan wapens, waaronder bazooka’s, sniperrifles en granaten. Ook zal het in sommige levels mogelijk zijn om voertuigen te gebruiken, zoals tanks en verkenningswagens.

De besturing en gameplay is aangepast op de DS, zo kun je richten door de stylus te gebruiken. De camera volgt de stylus, zodat je altijd kijkt naar het punt waar je op schiet. Ook is de DS versie zo aangepast dat je automatisch achter objecten wegduikt en je gezondheid automatisch aangevuld wordt.

Op het gebied van multiplayer is het mogelijk om met vier personen verschillende modi te spelen, waaronde deathmatch en team deathmatch. Het spel wordt in 3D weergegeven en is ontwikkeld door Gameloft, dat onder andere bekend is van de vele games voor telefoons. Brothers in Arms DS ligt later deze maand in de winkels.