Dell heeft een nieuwe productlijn gelanceerd, genaamd Vostro. Deze lijn bevat vier notebooks en twee desktops. In de nieuwe lijn zijn allerlei suggesties uit de Ideastorm meegenomen, zoals de mogelijkheid om Linux voorgeïnstalleerd te krijgen op de modellen. Europa krijgt deze optie echter nog niet.

In de Verenigde Staten is het al mogelijk om Linux mee te bestellen met de nieuwe Vostro-lijn, maar Europa zal deze optie voorlopig nog moeten missen. Het is overigens niet bekend wanneer de Vostro-lijn de overstap naar Europa maakt.

De Vostro lijn van Dell gaat een budgetlijn worden voor kleinzakelijke gebruikers. De lijn bevat twee laptops waarvan de goedkoopste op 622 euro komt te staan, inclusief BTW. De laptops moeten hun werk gaan verrichten zonder dat er handelingen van een IT-professional benodigd zijn.

De desktops in de serie van Vostro zijn ook niet mis, een kleinzakelijke betaald 250 euro voor een desktop met een 13-in-1 cardreader, een gigabyte aan geheugen en een dual core processor. Hier zijn de verzendkosten en dergelijk nog niet meegerekend.