1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Apple heeft haar software voor professionele fotografen bijgewerkt naar versie 1.5.6. De Backup-tool die deel uitmaakt van de .Mac-dienst heeft nu versienummer 3.1.2.

Aperture helpt fotografen om hun foto’s te organiseren, te bewerken en te vinden. Ook kan men via de software bepalen welke foto’s bewaard moeten blijven en welke niet en een flinke hoeveelheid aan metadata in te voeren. Na de komst van Apple’s nieuwe besturingssysteem, Mac OS X Leopard, heeft het bedrijf de software van een update moeten voorzien die compatibiliteit met Leopard garandeert. Tevens zijn de prestaties en stabiliteit verbeterd. Apple raadt de update daarom tevens aan gebruikers aan die geen Leopard draaien.

Backup is een backup- en archiveerfunctie die beschikbaar is voor gebruikers van de .Mac-dienst. Backup stelt de gebruiker in staat om dingen te archiveren op DVD, CD, het internet of op andere harde schijven. Versie 3.1.2. die tevens door Apple voor alle gebruikers wordt aangeraden bevat verbeteringen in de stabiliteit en brengt een betere compatibiliteit met Leopard.