1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Hardrock-band Metallica is in onderhandeling met MTV om de eerste single van hun nieuwe album z’n premiere te laten beleven in het "Rock Band" videospel.

Paul DeGooyer, vice-president home-entertainment van MTV, heeft de aankondiging gedaan dat ze van plan zijn om een aantal nieuwe liedjes en updates van oude liedjes op de popularie console-game Rock Band uit te brengen, met de band Metallica als bekendste artiest.

DeGooyer heeft verder het volgende te vertellen: "Er zijn een paar dingen die we graag willen doen en Metallica is daar één van. Ze hebben het recht gereserveerd om hun eerste nieuwe single exclusief te lanceren in ons spel."

Behalve deze informatie is er verder geen informatie beschikbaar wat de naam van het nummer zal zijn of wanneer het zal verschijnen. Metallica is op dit moment in de opnamestudio om een negende album te produceren. Artiesten die liedjes hebben bijgedragen aan het spel, welke begin november is uitgekomen, zijn onder andere The Who, The Rolling Stones, Fall Out Boy en Nirvana.