1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Xbox Live Video Marketplace is al een tijdje beschikbaar in Amerika. Europa kan binnenkort ook gebruik maken van Xbox’ Live Video Marketplace. De Europese versie zal echter niet zo uitgebreid zijn als de Amerikaanse versie.

Xbox’ Live Video Marketplace kan gezien worden als een virtuele markt. Gebruikers kunnen al content downloaden voor hun Xbox. Het gaat hier om demo’s en trailers van spelletjes, maar ook thema’s voor je Xbox zijn er te vinden. Met de komst van Xbox’ Live Video Marketplace wordt het ook mogelijk om films en tv-series te downloaden.

De Amerikaanse versie van Xbox’ Live Video Marketplace bevat honderden films en tv-series, zo’n vaart zal het in Europa niet lopen. In Europa zullen slechts enkele films en tv-series beschikbaar worden gesteld. Dit komt omdat er in elk land opnieuw rechten moeten worden verkregen voor het aanbieden van deze films en tv-series.

Xbox Live Video Marketplace zal als eerst beschikbaar worden in Engeland, Ierland, Frankrijk en Duitsland. Wanneer Xbox’ Live Video Marketplace in Nederland te gebruiken is, is nog niet bekend gemaakt, al zal dit niet lang meer duren.