1 min

Tags in dit artikel

, ,

Dat je oudere titels van de eerste Xbox op je Xbox 360 kon spelen was al een tijdje geleden bekendgemaakt. De zogenaamde "Xbox Original" functie voor de Xbox 360 heeft een aantal bekende spellen in het assortiment zoals Halo en Fable die een beetje gamer wel moet kennen, maar het nieuws is dat er nu een nieuwe game op komst is.

Aan het assortiment wordt namelijk een nieuwe titel toegevoegd. Microsoft heeft laten weten dat Burnout 3: Takedown in de wachtrij staat om gelanceerd te worden. Volgens vele liefhebbers is dit een van de beste games uit zijn serie.

De grootte van het spel is nog niet bekend en ook is er niet bekendgemaakt of dit de enige update is van de "Xbox Original" functie. De game moet waarschijnlijk rond de twaalf euro gaan kosten, want hier is bij de andere "Original" titels ook sprake van. De game wordt gelanceerd op veertien januari en is te vinden op de Marketplace. Het is volgens sommigen wel een vreemde keuze van Microsoft, want een week later komt de nieuwe Paradise uit. Paradise is de nieuwste van de serie en velen verwachten juist dat die veel meer in het laatje gaat brengen dan Burnout 3: Takedown.