1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Nintendo zou zich wel eens flink achter de oren kunnen krabben. Op internet zijn namelijk foto’s opgedoken van de back-up disk voor de Nintendo Wii die een persoon per ongeluk kreeg toegestuurd. En laat het nou net zo zijn dat de alleen voor Nintendo bestemde disk in handen van de persoon kwam door een slordige fout van Nintendo zelf.

De desbetreffende persoon beweert op het internet dat hij een back-up disk voor de Wii per ongeluk in bezit heeft gekregen via Nintendo. Hij had namelijk zijn Wii voor reparatie naar Nintendo gestuurd en vervolgens deze weer compleet hersteld teruggekregen. Maar tot zijn verbazing ontdekte hij dat in zijn Wii nog de reparatie CD van Nintendo zat.

Blijkbaar was een medewerker na de reparatie de disk vergeten eruit te halen waardoor de disk nu in handen is van een onbekende klant. De gelukkige persoon was dan ook zo vriendelijk om zijn zeer exclusieve aanwinst op het internet te tonen. Voorlopig blijft dit alles nog bij speculaties, maar als dit daadwerkelijk waar blijkt te zijn, kan dit foutje weleens tot grote gevolgen leiden.