1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

GTA IV is op dit moment immens populair en in het dagelijks leven zien we dat in een aantal dingen terug. Dit resulteert bijvoorbeeld in een eigen map voor GTA IV die door IGN is gerealiseerd in Google Maps.

Normaal krijgt men al een nette kaart meegeleverd wanneer men het spel in de winkel koopt. Een aantal belangrijke punten op deze kaart zijn aangegeven, maar er ontbreekt ook heel wat informatie. Op de kaart van Google Maps is veel meer te vinden dan op de kaart die standaard meegeleverd wordt. Zo vind je onder andere terug waar je moet zijn in het spel om bepaalde missies te doen. Ook wordt er aangegeven waar je moet zijn als je snel even wat health nodig hebt.

Spelers kunnen zelf ook content toevoegen aan de map en dit gebeurt in samenwerking met IGN. Informatie over het spel kan door spelers worden verzonden naar IGN en IGN zal dan bij goedkeuring zorgen voor een nadere verwerking in de map.

De Liberty City-map is hier te vinden. Echter heeft de website het er af en toe wel moeilijk mee om online te blijven, aangezien de website er al eventjes heeft uitgelegen.