free-hotspot.com, beheerder van Europa’s grootste gratis draadloos internetnetwerk, kondigt aan dat het meer dan 3.000 gratis HotSpots in 18 Europese landen geïnstalleerd heeft. Dankzij deze HotSpots kunnen meer dan 500.000 mensen iedere maand gebruik maken van gratis draadloos internet.

Daniel C. Toomey, Jr., Chief Executive Office van het bedrijf vertelt: "In amper twee jaar tijd zijn we Europa’s grootste beheerder van gratis draadloos internet geworden, hebben we geholpen bij de lancering van Europa’s grootste gratis metropolitaans netwerk en hebben we een aantal innovatieve gratis diensten geïntroduceerd zoals gratis technische assistentie, een gratis hotspot-locatie hotline en de eerste online directory met gecertificeerde gratis Hotspots."

Toomey Jr. gaat verder: "We hadden dit nooit kunnen bereiken zonder het harde werk van onze werknemers, onze lokale installatiepartners, het vertrouwen die we gekregen hebben van onze HotSpot-eigenaars en natuurlijk ook dankzij de honderdduizenden gebruikers die onze gratis HotSpots iedere maand bezoeken."

Joe Brunoli, Vice President, Business Development van free-hotspot.com zegt: "Het is enorm spannend om aan de basis te staan van de groei van gratis draadloos internet in Europa. We zijn het snelst groeiende draadloos internetnetwerk op de markt en we zijn op weg om ons aantal HotSpots te verdubbelen in het komende jaar. Volgens mij wordt deze snelle groei voornamelijk teweeggebracht doordat bedrijven zich realiseren dat het aanbieden van gratis Wi-Fi klanten meebrengt. Het aanbieden van gratis Wi-Fi wordt nu als een norm beschouwd – vooral in de horeca. We denken dat deze service in de komende jaren net zo normaal zal worden als air-conditioning."

free-hotspot.com is van plan zijn groei in 2008 door te zetten. De meeste HotSpots van free-hotspot.com zijn gevestigd in de horeca, meer dan 1.200 hotels in heel Europa bieden gratis draadloos internet aan. Andere locaties zijn cafés, pubs, restaurants en andere openbare ruimtes. free-hotspot.com wil zich nu ook richten op andere sectoren zoals de transportindustrie, luchthavens, treinstations, havens en jachthavens.

Een volledige lijst van gratis hotspots is te vinden op de site van free-hotspots.com