1 min

Tags in dit artikel

,

Het zal misschien sommige gamers al opgevallen zijn, in het vijfde deel van de Call of Duty-serie, genaamd Call of Duty: World at War, is er namelijk geen nummering in de titel verwerkt. Senior producer van CoD 5, Noah Heller, heeft al laten weten voortaan dit aan te zullen houden

Heller zegt dat ze dit besloten hebben omdat ze gamers hierdoor duidelijker kunnen maken dat de nieuwste deel uit de Call of Duty-serie ook de beste is van de hele reeks. In toekomstige delen uit de Call of Duty-reeks zul je daarom dan ook geen nummering meer tegen komen.

In Call of Duty: World at War, keert het thema na een klein uitstapje in deel vier weer terug naar de Tweede Wereldoorlog. Afgelopen weekend is ook de eerste trailer van World at War verschenen. Deze kan je hieronder bekijken.

Terwijl het vijfde deel nog maar pas aangekondigd is, wordt er al druk gespeculeerd over een mogelijke thema in het zesde deel van de Call of Duty-serie. Ontwikkelaar Infinity Ward, verantwoordelijk voor het vierde deel van Call of Duty is namelijk bezig met een sci-fi titel dat op de E3 aangekondigd zal worden. Omdat in CoD 4 van thema was veranderd door Infinity Ward, gaan er nu dus geruchten rond dat CoD 6 weleens in de verre toekomst kan gaan afspelen.