1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Terwijl het vijfde deel uit de Call of Duty-serie nog altijd zijn opwachting moet maken, heeft Bobby Kotick CEO van Activision Blizzard aangekondigd dat er momenteel ook aan een zesde deel gewerkt wordt.

Tijdens een aandeelhoudersvergadering van Activision Blizzard werd Call of Duty 6 bevestigd voor de line-up van 2009. Kotick gaf ook aan dat ze bij Call of Duty de zogenaamde "leapfrog studio strategy" aan zullen houden, hierdoor zal er dus weer van ontwikkelaar gewisseld worden. Aangezien Treyarch met CoD: World at War bezig is, lijkt ontwikkelaar Infinity Ward dat tevens verantwoordelijk was voor deel 1, 2 en 4 de logische ontwikkelaar voor deel 6.

Infinity Ward dat met deel vier afstapte van het Tweede Wereldoorlog thema zou dit ook weleens kunnen doen in deel 6. Een tijdje terug werd er gemeld dat Infinity Ward met een onbekende sci-fi-titel bezig was. Toen ontstonden er geruchten dat dit weleens het zesde deel uit de Call of Duty-reeks kon zijn. Echter is er nog niet veel losgelaten over de game, dus voorlopig is het dus nog even afwachten.