1 min

Tags in dit artikel

,

Zoals elk jaar komt er ook dit jaar weer een nieuwe FIFA-game, deze keer met het volgnummer 09. Er wordt verwacht dat FIFA09 dit jaar erg vernieuwend zal zijn op alle platformen. Wij hebben nu de eerste vijf gameplayvideo’s van deze game.

In deze vijf video’s kun je een goed beeld krijgen van hoe het er ongeveer uit komt te zien. Het gaat hier echter niet om officiële EA-video’s, het beeld is dan ook niet van al te hoge kwaliteit. Hoe dan ook geven deze video’s een goede indruk van de nieuwe release.

De eerste video is geschoten tijdens een evenement en laat een scala aan moves en mogelijkheden tijdens het gamen zien.

In deze video kan je tijdens hetzelfde evenement zien hoe de wedstrijd Spanje – Brazillië wordt gespeeld (eerste helft).

En de tweede helft van Spanje – Brazillië.

De volgende twee video’s zijn qua beeld de twee betere video’s waarin de wedstrijd Arsenal – Chelsea wordt beslecht. Ook onze eigen Robin van Persie laat zich opmerken met een doelpunt. Hier de eerste helft.

En uiteraard de tweede helft.

Ondanks dat de kwaliteit van de video’s nog niet geweldig is, vinden wij het wel de moeite om jullie deze video’s te laten zien, aangezien ze wel een goede indruk geven van de gameplay. Zodra EA zelf video’s vrijgeeft en we de graphics kunnen tonen zullen we deze op Feebs plaatsen.