1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Vorige week wisten we op Techzine al te melden dat Microsoft een nieuwe bèta op haar Windows Live-platform had uitgebracht. De online-applicaties van Microsoft bleven echter achter, die zijn binnenkort aan de beurt, zo stelt een medewerker van Microsoft.

Uit een interview met de manager van deze producten, Brian Hall, bleek dat Microsoft ook werkt aan het vervangen van online-services zoals Windows Live Skydrive en Windows Live Spaces. Hall meldt tevens dat de diensten binnenkort geüpgraded te gaan worden, te beginnen met Windows Live Mail. Er is geen specifieke tijdlijn neergezet.

Windows Live Hotmail wordt waarschijnlijk de eerste online-dienst die onder handen genomen gaat worden, naar verwachting deze week al. Wanneer deze week is echter onbekend, men moet dus nog eventjes geduld hebben. Een van de grootste verbeteringen wordt de snelheid, Windows Live Hotmail moet een stuk sneller gaan worden dan haar voorganger.

Volgens Hall werkt Microsoft nu een andere strategie uit. De afgelopen tijd heeft Microsoft voornamelijk een hoop nieuwe diensten uitgebracht, nu is het tijd om deze diensten te laten samenwerken. Anderzijds wil Hall de diensten ook sneller krijgen, zo meldt hij in het interview.