1 min

Oracle breidt de mogelijkheden van Oracle NetSuite uit met de overname van HCM-specialist Adi Insights.

De overname voegt functionaliteit toe aan de NetSuite HCM-oplossing SuitePeople. De oplossingen van Adi Insights geven onder meer inzicht in het overwerk van medewerkers, tijdsregistratie, het voorspellen van de vraag naar medewerkers en het plannen van diensten. Met een nieuwe integratie in NetSuite kan de oplossing voor meerdere bedrijfssectoren worden uitgerold.

Verschillende modules

De oplossing beschikt over verschillende modules die werknemersactiviteiten inzichtelijk maken, zoals Labor Optix voor dagelijkse planningen, het interactieve werk- en verkooppanel MetriX Pro, Staff Xchange voor gedeelde personeelsbronnen en Labor TraX met tijdsregistratie-, aanwezigheids- en prestatie-scorecards. Ook levert Adi Insights een mobiele app voor Android en iOS, AdiClock, waarmee werknemers hun tijd en aanwezigheid kunnen registeren. Een mobiele prikklok dus.

Integraties

Adi Insights heeft naast SuitePeople ook diverse integraties met andere HCM-tools als Paycor, ADP, Precede en World Manager. Ook kan de oplossing in diverse payroll-oplossingen en -toepassingen worden geïntegreerd. Het is niet duidelijk wat er precies met deze integraties gaat gebeuren nu de leverancier door Oracle is overgenomen.

Tip: Nieuwe NetSuite tools voor cashflow forecasts en projectmanagement