1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Resistance 2 is de opvolger van Resistance: Fall of Man en het spel komt op 28 november in Europa uit. De ontwikkelaar van het spel, Insomniac, liet onlangs weten hoeveel uren men ongeveer zoet zal zijn met de game.

Volgens Insomniac is de gemiddelde gamer met het spel zo’n 420 uur in totaal bezig. Dit gaat dus niet alleen om de singeplayer, maar ook om de multiplayer. Deze tijd komt met name tot stand vanwege de unlockables die in het verloop van het spel behaald kunnen worden. Volgens Insomniac zouden de gamers ook lang bezig zijn om de verschillende klassen die in het spel aanwezig zijn tot hun hoogste niveau te brengen.

Bij de bekendmaking liet Insomniac een diagram zien waarin de uren worden opgedeeld per categorie. Daarin is te zien dat een gamer er tien tot vijftien uur over doet om alle levels die in de multiplayer van Resistance 2 aanwezig zijn vrij te spelen. In de singleplayer van de game zal dit zo’n achttien tot 24 uur in beslag nemen. Gemiddeld moet er zo’n 60 tot 75 uur worden uitgetrokken om een klasse op zijn best te krijgen. Insomniac is dus op deze 420 uur gekomen door het resultaat van al deze factoren samen te nemen.