Eidos heeft aangegeven benaderd te zijn voor een eventuele overname door een onbekend bedrijf. De uitgever geeft aan niet bekend te willen maken om welk bedrijf het gaat.

De ontwikkelaar geeft verder ook aan dat Eidos zelf in een startende fase van een eventuele overname zit, de oriëntatie. Eidos is aan het bekijken in hoeverre een eventuele overname succesvol zou kunnen worden.

"We kunnen bevestigen dat er inderdaad een interesse-bericht is gekomen door een bedrijf. We kunnen nu nog niet met zekerheid zeggen of dit tot een overnamebod gaat leiden.", aldus het bedrijf in een verklaring. "We willen benadrukken dat de gesprekken zich momenteel in een zeer vroeg stadium bevinden en dat we nog geen uitspraken over de toekomst kunnen doen."

Er schijnen diverse bedrijven geïnteresseerd te zijn in Eidos. Een hiervan is volgens diverse bronnen Warner Bros, er is echter nog niets zeker. Andere bronnen geven namelijk aan dat Warner Bros net niet geïnteresseerd zou zijn. Wat wel duidelijk is, is dat Eidos de laatste minder presteert. Zo liet het bedrijf vorige week nog weten teleurgesteld te zijn in de verkopen van de laatste Tomb Raider, Tomb Raider: Underworld.