2min

Tags in dit artikel

, , ,

Een Poolse man heeft zich zelf opgehangen op zijn 27e verjaardag. Dit deed hij echter niet in zijn eentje maar op zo’n manier dat iedereen toe kon kijken in een online chatruimte. Iedereen kon toekijken via zijn webcam.

De politie werd geïnformeerd door een persoon die op dat moment ook aan het chatten was in dezelfde ruimte. Deze persoon heeft het gehele proces kunnen zien via de webcam. Aan de politie verklaarde hij dat het videobeeld op een gegeven moment niet meer bewoog en dat de camera naar eigen zeggen zich in een "vreemde positie bevond". Op het moment dat de politie aankwam bij het huis, werd de man dood aangetroffen.

Een medewerker van de politie gaf aan dat de ouders van deze man absoluut niet wisten wat er gebeurd was. Deze zouden op het moment dat de man zich opgehangen heeft geslapen hebben in hetzelfde appartement, in de kamer direct ernaast.
Ook vertelde men dat deze man was gaan drinken met zijn vrienden om zijn verjaardag te vieren. Aan zijn vrienden zou hij verteld hebben dat hij een verrassing had vanwege zijn verjaardag. Hij leek echter ook wel te lijden aan een depressie.

Een Poolse krant vertelt het verhaal op een geheel andere manier. Deze vertelt namelijk dat de man in kwestie aan het praten zou zijn geweest met een vrouw in de chatroom. Hij zou op een gegeven moment zijn shirt uitgetrokken hebben en gevraagd hebben "Wie wil mij mijzelf zien ophangen?" Op dat moment zou hij zich opgehangen hebben terwijl iedereen toekeek.