1 min

Tags in dit artikel

, ,

Terwijl Call of Duty Modern Warfare 2 nog maar net voor november aangekondigd is, gaat er alweer een volgens ThatVideoGameBlog (TVGB) betrouwbaar gerucht over Call of Duty 7.

Volgens de bron zou Activision licenties aan proberen te vragen voor muziek voor Call of Duty 7. Het toneel voor de game zou vanuit de muziek makkelijk te achterhalen moeten zijn. Genoemd zijn Vietnam-muziek, net als Cubaanse, Afrikaanse en Russische deuntjes. Verder zegt de bron dat Noah Heller, de hoofdproducer bij CoD: World at War, bij het spel betrokken is. Dit zou betekenen dat Treyarch weer verantwoordelijk is voor Call of Duty 7.

De verandering naar een game die niet over de Tweede Wereldoorlog gaat, ligt volgens TVGB bij Heller zelf, die vorig jaar zei dat ze "de laatste gevechten bij de Grote Oceaan en op de Europese slagvelden hebben laten zien". Dit zou volgens hem een mooie afsluiting zijn van de WOII-serie. Daarbij zei hij wel dat er volgens hem nog vele jaren WOII-games gemaakt zullen worden aangezien dit een klassieke oorlog is.