min

Tags in dit artikel

, , , , , ,

Rockstar heeft vrij onverwacht meer bekend gemaakt over de volgende downloadable content voor Grand Theft Auto IV. In ‘The Ballad of Gay Tony’ kruip je als speler in de huid van de assistent van nachtclubeigenaar Tony Prince.

Nadat we in het origineel aan de slag mochten met de ruige Bosniër Niko Bellic en in de eerste uitbreiding genaamd the Lost and Damned in de huid kropen van biker Johnny Klebitz zal Luis Lopez in de nieuwste DLC de hoofdrol spelen. Lopez is de assistent van Tony Prince, de nachtclubeigenaar die beter bekend is als Gay Tony. Volgens Rockstar zal de uitbreiding zich voornamelijk richten op het nachtleven van Libery City.

Volgens het persbericht kunnen de spelers ‘onzekerheid over wie echt en nep is in een wereld waarin iedereen een prijs heeft’ verwachten. Heel veel meer over de uitbreiding is helaas nog niet bekend.

Wel bekend is dat dat Rockstar de twee uitbreidingen ‘The Lost and Damned’ en ‘The Ballad of Gay Tony’ ook als stand-alone game zal uitbrengen, genaamd Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City. Deze game, die 39,99 dollar kost, wordt als fysieke game met doosje verkocht en kan gespeeld worden zonder dat de originele GTA IV daarvoor benodigd is. Zowel de Episodes from Liberty City als The Ballad of Gay Tony zullen deze herfst verschijnen.