1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Een Nederlandse vrouw heeft via internet een jackpot gewonnen van maar liefst 4,3 miljoen euro. Volgens het bedrijf wat achter de online gokdienst zit is het een van de hoogste bedragen die ooit online gewonnen is.

De 33-jarige vrouw uit Utrecht vermaakte zich online achter een fruitautomaat toen ze plotseling de jackpot won. Het bedrijf achter de website is Unibet dat internationaal actief is. De jackpot bedroeg maar liefst 4,3 miljoen euro, volgens Unibet "zo’n beetje het hoogste geldbedrag dat ooit online is gewonnen."

Er zit echter nog wel een addertje onder het gras. In Nederland heb je namelijk een vergunning nodig om kansspelen te mogen aanbieden, Unibet heeft een dergelijke vergunning niet. Daarnaast is het online gokken in Nederland verboden. Het ministerie van Justitie zegt gaf als reactie: "We houden nauwgezet in de gaten welke activiteiten Unibet in Nederland ontplooit". Hoe de vrouw het geld uiteindelijk zal krijgen is nog onduidelijk. Het is banken in Nederland namelijk verboden om illegaal gokken te faciliteren.